Friday, 8 March 2013

Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Maliana.com


Assalamualaikum....
ha...ini kali kedua Q join contest ni...
terperasan kt blog yg Q penah follow.n terus rase nk join..


Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Maliana.com
Segmen ini dibuat bagi memudahkan Mia Liana untuk follow dan blogwalking semua blog peserta segmen ini. Secara tidak langsung ianya memberi ruang dan peluang kepada blogger lain untuk turut follow, blogwalking dan berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra.

Segmen ini bermula dari 7.00 pagi 9 Mac 2013 sehingga 11.59 malam 20 Mac 2013. Mia Liana berharap agar segmen ini mendapat sambutan dan semua blogger dijemput join.

Hanya 4 langkah mudah diperlukan :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri ini.
Pemilihan pemenang :
  1. 10 blog akan dipilih melalui random.org
  2. Pemenang dikehendaki memberikan satu URL entri terbaik dari blog mereka untuk di review di Mialiana.com
  3. URL entri terbaik hendaklah ditinggalkan di ruangan komen entri pengumuman pemenang nanti.
tunggu apa lagi... sila klik banner di atas untuk join....

29 comments:

aisyah humaira' said...

http://www.aisyahhumaira.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html
singgah dari segmen sama. already follow here ;)

cik laili said...

salam perkenalan dari ciklaili.com

* singgah dari segmen mialiana :)

Nao Mei said...

cik akak datang follow sini

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Ibu Amirul said...

datang singgah sini
http://ibuamirulpunyeblog.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html
done follow #10

Seneorita Baharin said...

salam, singgah dr segmen yg sama..btw follow u here :)

http://seneoritabaharin.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Emas Putih said...

dari segmen sama :)
http://www.kisahemasputih.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

UmmiKami said...

Salam ziarah :)

Singgah sini..

http://mamasentimental.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Hasri Anis said...

assalamualaikum.. saya datang dari segmen yang sama.. baru ada kesempatan nak jalan2.. ni pun dah termengah-mengah.. banyak betol rumah yang nak disinggah ^_^

http://kum-pun.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Farah Waheda Wahid said...

dtg melayang dari segmen yang sama... singgah sini dan follow sekali...salam perkenalan...

http://furrasbubblynotes.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Diana Azis said...

Salam singgah dari segmen yang sama :)

http://dianaazisworld.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

aynora nur said...

Siap BW dan follow.
Salam perkenalan

http://www.aynoranur.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Khairil Mazri said...

assalamuaikum...

singgah dari blog Mialiana.com. jgn lupa singgah balas ke blog sy :D

http://www.khairilmazri.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

tenku butang said...

dari segmen yg sama.. done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html#comment-form

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

MIRATUL KHAIRIYYAH said...

Salam, Follow awak..
Follow balik yer http://www.miratulreyyah.my/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Mohd Selim Zainal said...

mselim3 datang dari segmen yang sama, dah follow blog nie if u free follow me k...

http://mselim3.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Rezatul Akma said...

singgah dari segmen yang sama .follow blog comel ni .jom singgah blog sy ;)
http://missikushi.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

wana wazm said...

dari segmen yg sama , done follow , follow me back keyy.
http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

pha is said...

datang singgah dan follow sini dari segmen yg sama..

http://pening-pala.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

mirza syazwina said...

follow sini,jenguk kita pulak ya^^

http://dorayakino.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Diyan Hani said...

singgah dari sgmen y sama..jmpot join ga saya...http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/03/first-giveaway-by-miz-rizhani.html

Azuria Abdullah said...

hi ..azuria dari segmen yang sama..azuria dah follow #60..jom follow azuria balik :)

http://azuria-freebies.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

ros_reeza said...

Salam perkenalan :)

Singgah sini dari segmen yang sama.
http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

sha dhira said...

shad dtg dari segmen sama, http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html
folow sini, #64

Mia Liana said...

Salam.... terima kasih kerana sudi join dan support Segmen Follow & Blogwalking #2 oleh Mialiana.com ini.

Senarai peserta sentiasa dikemaskini dari semasa ke semasa sehingga segmen tamat.

Selamat berblogwalking dan berkenalan dengan peserta segmen yang lain. (^_^)

RamRamCute said...

As salam,

Singgah sini dari segmen yang sama..salam kenal

http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Mia Liana said...

tahniah ya....

http://www.mialiana.com/2013/03/pengumuman-pemenang-segmen-follow.html

jangan lupa berikan url entri terbaik dalam entri pengumuman pemenang ini.

Zamani Abe said...

Salam~ Zam datang nak berkenalan dengan Tuan Blog :) Jemput singgah : http://zamani84.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

aku eryati said...

singgah d sini dr segmen yg sama...salam kenalhttp://eryati.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Copyright All Rights Reserved chokollislover.blogspot.com/