Wednesday, 6 March 2013

SEGMEN:JOM RAMAIKAN KENALAN SAMBIL MENANG TOP UP



Assalamualaikum....


http://sigadisvanila.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-ramaikan-kenalan-sambil.html
hai...
nampak tak banner dekat atas ni...
tadi Q blog walking dekat blog yang Q follow...and Q ternampak contest ni...
first time Q masuk contest ni..tujuan utama untuk ramaikan kenalan dekat blog ni...
ini pn cube nasib..so Q pn join la..if korang nak join jugak KLIK BANNER DI ATAS...

syarat-syarat yg perlu diikuti untuk join contest ini adelah:

Done following you...^_^



Done Like FANPAGE ^_^



itu saje syarat-syarat yg diperlukan....so cepat-cepat u alls...tarikh tamat penyertaan contest  segmen ni pada 17/3/2013..

PEeeacee YO!^_^







6 comments:

Azy Hazy said...

Thanks sebab join..

InsyaAllah,awak akn jadi mcm blogger di luar sana.. >_<

Jgn berputus asa..

#JemahAwesome said...

Hi,Ayna singgah sini dari segmen yang sama.Jom datang blog Ayna jugak? Done follow!
http://teenagersareawesome.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-ramaikan-kenalan-sambil.html

chocolate lover said...

thanks...
hopefully i can sustain be blogger..^^

chocolate lover said...

hai....thanks....will be coming to ur blog^^

SAM DIA said...

Singgah dari segmen yang sama. salam kenal done follow jg ^^ jom ke blog sy http://samdia.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-ramaikan-kenalan-sambil.html

wana wazm said...

dari segmen yg sama , done follow , follow me back keyy. http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-ramaikan-kenalan-sambil.html

Copyright All Rights Reserved chokollislover.blogspot.com/