Wednesday, 20 March 2013

Segmen Jom Pilih Hadiah!


Assalamulaikum....

hari ini Q tpun kawan Q,die kate...wah meriah blog ko skrg...
Alhamdullilah...makin hari makin bertambah follower,and ramai kenalan baru dekat blog ni...plus ade tu tak sngka berjumpa dgn org satu daerah..^_^kecik je kn dunia ni?
memang tujuan Q untuk tambahkan kenalan...jalan-jalan dr satu blog ke blog dgn membaca entry masing-masing..terhibur dgn crte yg mereka kongsikan...
Q tak mengharapkan hadiah yg diberikan but mmg tujuan ttp same pertama kali untuk masuk segmen ni..
hari ni Q rase nak join segmen ini pule^_^


memandangkan syarat diberi boleh plih-plih hadiah even Q tak terpikir nak hadiah tp klau org nk beri apa slhnye yerk?hehehe...
andai kata tuan segmen memilih Q hadiah yg dipilh adelah:
1)Tshirt Muslimah
2)keychain..sbb suke kumpul keychain

ok kawan-kawan lain pn boley join segmen ni..jom pilih-pilih..hehehe...
ok selamat bersegmen ye semua.
peaacee yo!^_^

5 comments:

Eyma su said...

terbang dari segmen yg sama..gud luck..(^_^)

http://eymasushoppe.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

CynthiaShin 欣倪♥ said...

From the same segmen :D visti mine too <3

http://theonlydaughteroflee.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

eCha said...

singgah dari segmen sama....
jom join nie pulak..

http://belogsaye-echa.blogspot.com/2013/03/1st-giveaway-by-linas-journey.html

AyuInsYiraH said...

salam.. ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye..

http://www.ayuinsyirah.my/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi :)

http://www.cikfie.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

Copyright All Rights Reserved chokollislover.blogspot.com/